Beschrijving: logo4.jpg

Beschrijving: henny2

 

Mijn Familie                       | Mijn Hobby muziek       |Mijn hobby oldtimers   | Mijn Werk                            | Mijn Links

 

Over mijn familie en waar we wonen

Over de orgels die ik bespeel en bespeeld heb

Mercedes 220 SE Coupe

Mercedes 220 SE cabriolet

Over mijn werk bij Piller Germany GmbH & Co.kg

Dat spreekt voor zich

Beschrijving: merceda.bmp

 In 2003 kwam een lang gekoesterde droom tot werkelijkheid. Daar mijn toenmalige vrouw in een nieuwe auto reed en ik het altijd wel fijn vond haar oude auto aan de gang te houden, was er eigenlijk een hobby de nek omgedraaid, namelijk die van het werken aan oude auto’s.Na het nodige schroot te hebben bezichtigd, heb ik een APK afgekeurde Mercedes 220 SE Coupe gekocht.

De historie van deze auto probeer ik nog te achterhalen. Hij was afgekeurd doordat de bodem doorgerot is. Mochten er mensen zijn, die meer informatie over deze auto hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Het kenteken is       33-60-AG

Onder het kopje Mercedes 220 SE Coupe laat ik de restauratie van de auto zien.

In Juni 2007 is de auto weer op de weg gekomen. De bodem was volledig gerestaureerd en kwam zonder problemen (op een lekkende benzinepomp na) door de APK keuring. Bij de subhoofdstukken beschrijf ik stap tot stap de restauratie. Op http://www.youtube.com/watch?v=d0PjQOt9_MI vindt je een filmpje over de restauratie.

 

In september 2010 ben ik aan mijn volgende project gekomen, ondanks dat dit niet meer de bedoeling was. Het is dezelfde auto echter dan een cabriolet, met kenteken DL-06-84.

Ook hier zet ik foto’s van op de site.

 

Bij mijn Links is een link naar de Nederlandse Heckflosse club.

Updated nov 2010

 

HOME