Beschrijving: logo4.jpg

Beschrijving: henny2

 

Mijn Familie                       | Mijn Hobby muziek       |Mijn hobby oldtimers   | Mijn Werk                            | Mijn Links

 Beschrijving: image016.png

Over mijn familie en waar we wonen

Over de orgels die ik bespeel en bespeeld heb

De restauratie van :

Mercedes 220 SE coupe

 

Mercedes 220 SE cabriolet

-Waarom een UPS

-Verschil dynamische en statische UPS

-Dynamische UPS

-Statische UPS

-Static Switches

-Ground Power units

-Downloads UPSsen

www.pillerpowersystems.nl

Dat spreekt voor zich

Beschrijving: image006.png

Naast deze zeer complexe systemen fabriceren wij natuurlijk ook statische no-break voedingen. Deze units zetten eerst de wisselspanning om naar een gelijkspanning, die tevens de batterijen op lading houden en deze gelijkspanning wordt weer omgezet in een wisselspanning. Lijkt omslachtig, maar dat is het niet. Men is er nu zeker van dat piekstoringen ed. niet bij de achterliggende apparatuur komen. Zie onderstaand plaatje:

Statische no-break systemen:

Beschrijving: image013

De werking is vrij simpel. De wisselspanning wordt omgezet in een gelijkspanning. Met deze gelijk spanning wordt de lading van de batterijen op niveau gehouden. Deze gelijkspanning wordt in een wisselrichter omgezet in een wisselspanning. Op het moment dat de netspanning niet aanwezig is wordt de spanning uit de batterijen gebruikt. Deze worden berekend aan de hand van een zgn. autonomietijd. Dat is de tijd dat de UPS de spanning kan leveren. Via speciale software kunnen computers automatisch afgesloten worden.

Bij Piller is voor de grotere vermogens de ingangskringen en uitgangskringen uitgevoerd met IGBT's hetgeen weinig netvervorming oplevert.

De uitgangsspanning wordt niet opgewekt uit een generator maar wordt elektronisch opgebouwd. Daardoor is de uitgangsspanning geen echte sinus. Maar door de schakelfrequentie en de uitgangsfilters lijkt de spanning toch nog redelijk op een sinus.

Hieronder staat hoe de uitgangsspanning is opgebouwd:

Beschrijving: pulsbreedte

 

Meer informatie is te vinden op:

http://www.vandekraatstechniek.nl/piller/statische.html

 

 HOME